Suojahaalari (Non-sterile)

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia suojavaatteita terveydenhuollon käyttöön ja vaativiin työskentelykohteisiin. Kauttamme saat erilaiset essut, haalarit, päähineet ja kenkien suojat kevyistä kertakäyttöisistä suojaessuista haalareihin. Toimitamme eri laatuisia tuotteita käyttökohteen ja budjetin vaatimusten mukaisesti. Parhaimmat tuotteemme täyttävät kaikki testausvaatimukset ja ovat erittäin korkealaatuisia.

Tuotteemme noudattavat AAMI luokittelua, joista valikoimassamme on tasojen 1-3 tuotteet.


AAMI (Association for the Advancement of Medical Instrumentation) Standardit

Parhaimman suojaustason määrittelemiseksi luotu standardi ANSI/AAMI PB70:2012 määrittele kriittisimmät vaatimukset suojavaatetukselle. Standardiluokituksen avulla valitset parhaiten soveltuvimman suojavaatetuksen terveydenhuollon eri työskentelyolosuhteisiin.

Suojavaatteiden kriittisimmät alueet käsittävät puvun etupuolen ja hihat, jotka ovat molemmat ensisijaisia ​​alueita, joilla on suurin riski altistua nesteille ja veren kautta tarttuville patogeeneille. Suojaustason noustessa lisääntyy myös tarve parantaa kriittisimpien alueiden suojautuvuutta.

  • Level 1: Nesteiden suojauksen vähimmäistaso
  • Level 2: Alhainen nesteiden suojauksen taso
  • Level 3: Kohtalainen nesteiden suojauksen taso
  • Level 4: Kohtalainen nesteiden ja virusten suojauksen taso

Suojahaalari (Non-sterile)

Kevyt ja pehmeä suojahaalari erilaisia taudinaiheuttajia ja vaarallisia aineita vastaan suojautumiseen. Haalarin hyvien fyysisten ominaisuuksien ansiosta se on mukava yllä. Huppu ja kaula-aukko on erityisesti suunniteltu muiden suojavälineiden kanssa käytettäväksi. Saumat ovat sinetöity monikerroksisella teipillä, jonka avulla saavutetaan hyvä suoja haitallista pölyä sekä korkeapaineisia nesteruiskeita vastaan. Hihansuut ovat elastiset ja ovat käyttömukavuudeltaan hyvät. Hihansuut ulottuvat ranteeseen asti ja takaavat näin paremman suojautumisen. Suojahaalari ei sisällä jalkineiden suojia.

Koot: M-L-XL-2XL

Väri: Valkoinen (sinisellä saumateipillä tai ilman)

Materiaali: non woven + hengittävä PE, 65G (vedenpitävä)

Standardi: GB24539-2009/T4744-2013

Käyttökohteet: Rakennusteollisuus, hoito- ja hoivalaitokset, näytteenotto,  laboratoriot (yleinen suojautuminen). Ei sovellu tehohoitoyksiköihin tai leikkaushuoneeseen.

Ominaisuudet: Hengittävä, vedenpitävä, ihoa ärsyttämätön, antibakteerinen

Pakkauskoot: yksittäispakattu, 50kpl/ltk,G.W 14KG

Laatikon mitat: 62*38*40cm

Suojahaalari

SUOJAHAALARIT (NON-STERILE) KOKOTAULUKKO (yksikkö: cm)
KokoMLXL2XL
Pituus - CB147151155159
Rinnanympärys125129133137
Hihan pituus - HSP76.57981.584
Hihansuu - venyttämättä88.599.5
Lahkeen suu - venyttämättä1111.51212.5
Hupun leveys37.5383838.5
Hupun korkeus2727.527.528

Cliffgrove on monipuolisesti palveleva, ympäristöystävällisten ja käyttäjäturvallisten tuotteiden maahantuontiin erikoistunut tukkuliike. Tuotamme asiakkaillemme turvallisia, tehokkaita ja testattuja ratkaisuja.