Vastuullisia ratkaisuja

Cliffgrove Group on suomalainen maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys. Yrityksemme tarkoituksena on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa kestävillä ratkaisuilla ja saumattomalla yhteistyöllä. Olemme jatkuvasti kehittyvä organisaatio ja etsimme aktiivisesti uusia tuotteita parantaaksemme mahdollisuuksia toteuttaa visiotamme. Haluamme tuottaa asiakkaillemme ympäristöystävällisiä ja käyttäjäturvallisia ratkaisuja arjen ja teollisuuden haastaviin kohteisiin. Toimintamme välillisenä tavoitteena on pienentää ihmisiin ja ympäristöön kohdistuvaa kemikaalikuormaa tuottamalla uusia ja innovatiivisia ratkaisuja maailmanmarkkinoilta.

Vaikka emme ole valmistava organisaatio, otamme toiminnassamme ja alihankkijaverkostossamme huomioon vastuullisuusperiaatteet. Tinkimättömänä vaatimuksenamme on, ettei toimintamme kautta vahingoiteta yksilöitä tai kuormiteta ympäristöä tarpeettomasti.

Globaalit yhteistyöverkostomme ja osaamisemme kansainvälisessä kaupassa mahdollistavat sinun tarpeitasi vastaavien tuotteiden löytämisen, vaikka sitä ei vielä olisi inventaariossamme. Luonnollisesti, asiakkuutesi on meille ydinasia. Asiakaskuntamme on yhteiskuntaa poikkileikkaava ja asiakkaitamme ovat niin julkiset- kuin yksityiset terveydenhuoltolaitokset, jälleenmyyjät, tuotantolaitokset, ravintolat ja julkishallinnon toimijat. Emme valitettavasti myy kuluttaja-asiakkaille.

Teemme myös uusien innovaatioiden markkinointia valmistavaan teollisuuteen Suomessa. Kauttamme saat asiantuntevat konsultointipalvelut prosessin onnistuneeseen toteutukseen.

Me Cliffgrovella haluamme auttaa sinua menestymään toimialallasi ja tuottaa parhaat ratkaisut tavoitteidenne saavuttamiseen, vastuullisesti.

Cliffgrove on monipuolisesti palveleva, ympäristöystävällisten ja käyttäjäturvallisten tuotteiden maahantuontiin erikoistunut tukkuliike. Tuotamme asiakkaillemme turvallisia, tehokkaita ja testattuja ratkaisuja.