Suojaessu (Level 3)

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia suojavaatteita terveydenhuollon käyttöön ja vaativiin työskentelykohteisiin. Kauttamme saat erilaiset essut, haalarit, päähineet ja kenkien suojat kevyistä kertakäyttöisistä suojaessuista haalareihin. Toimitamme eri laatuisia tuotteita käyttökohteen ja budjetin vaatimusten mukaisesti. Parhaimmat tuotteemme täyttävät kaikki testausvaatimukset ja ovat erittäin korkealaatuisia.

Tuotteemme noudattavat AAMI luokittelua, joista valikoimassamme on tasojen 1-3 tuotteet.

AAMI (Association for the Advancement of Medical Instrumentation) Standardit

 

Parhaimman suojaustason määrittelemiseksi luotu standardi ANSI/AAMI PB70:2012 määrittele kriittisimmät vaatimukset suojavaatetukselle. Standardiluokituksen avulla valitset parhaiten soveltuvimman suojavaatetuksen terveydenhuollon eri työskentelyolosuhteisiin.

Suojavaatteiden kriittisimmät alueet käsittävät puvun etupuolen ja hihat, jotka ovat molemmat ensisijaisia ​​alueita, joilla on suurin riski altistua nesteille ja veren kautta tarttuville patogeeneille. Suojaustason noustessa lisääntyy myös tarve parantaa kriittisimpien alueiden suojautuvuutta.

  • Level 1: Nesteiden suojauksen vähimmäistaso
  • Level 2: Alhainen nesteiden suojauksen taso
  • Level 3: Kohtalainen nesteiden suojauksen taso
  • Level 4: Kohtalainen nesteiden ja virusten suojauksen taso

Suojaessu (Level 3)

Suojaessu hihoilla terveydenhuollon vaativiin kohteisiin.


Tuote on vettä läpäisemätön ja valmistettu kaksikerroksisesta Non-woven + PE materiaalista. Leveät resorit hihoissa ovat erittäin mukavat ja mahdollistavat käsineiden saumattoman teippaamisen resorien päälle. Tuote on saatavilla myös ilman hihansuun resoria. Kiristettävä pääntie ja lanteen alueella oleva kiristysmekanismi varmistaa tuotteen sopivuuden kaikenlaisiin työskentelyasentoihin.

 

Materiaali: SS Non-woven + vedenpitävä PE kangas, 65G

Standardi: GB19082-2009 (medical)

Vaatimuksenmukaisuus: CE & FDA & CNAS

Pakkauskoot: yksittäispakattu, 100kpl/laatikko

Laatikon mitat: 75*45*45cm G.W: 16.8KG

Cliffgrove on monipuolisesti palveleva, ympäristöystävällisten ja käyttäjäturvallisten tuotteiden maahantuontiin erikoistunut tukkuliike. Tuotamme asiakkaillemme turvallisia, tehokkaita ja testattuja ratkaisuja.