Suojaessu ultrasonic (level 2)

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia suojavaatteita terveydenhuollon käyttöön ja vaativiin työskentelykohteisiin. Kauttamme saat erilaiset essut, haalarit, päähineet ja kenkien suojat kevyistä kertakäyttöisistä suojaessuista haalareihin. Toimitamme eri laatuisia tuotteita käyttökohteen ja budjetin vaatimusten mukaisesti. Parhaimmat tuotteemme täyttävät kaikki testausvaatimukset ja ovat erittäin korkealaatuisia.

Tuotteemme noudattavat AAMI luokittelua, joista valikoimassamme on tasojen 1-3 tuotteet.

AAMI (Association for the Advancement of Medical Instrumentation) Standardit

Parhaimman suojaustason määrittelemiseksi luotu standardi ANSI/AAMI PB70:2012 määrittele kriittisimmät vaatimukset suojavaatetukselle. Standardiluokituksen avulla valitset parhaiten soveltuvimman suojavaatetuksen terveydenhuollon eri työskentelyolosuhteisiin.


Suojavaatteiden kriittisimmät alueet käsittävät puvun etupuolen ja hihat, jotka ovat molemmat ensisijaisia ​​alueita, joilla on suurin riski altistua nesteille ja veren kautta tarttuville patogeeneille. Suojaustason noustessa lisääntyy myös tarve parantaa kriittisimpien alueiden suojautuvuutta.

  • Level 1: Nesteiden suojauksen vähimmäistaso
  • Level 2: Alhainen nesteiden suojauksen taso
  • Level 3: Kohtalainen nesteiden suojauksen taso
  • Level 4: Kohtalainen nesteiden ja virusten suojauksen taso

 

Suojaessu Ultrasonic (Level 2)

Korkealaatuinen suojaessu hihoilla terveydenhuoltoon.


Tuote on vettä läpäisemätön ja valmistettu kolmikerroksisesta SMS materiaalista, josta valmistetaan myös suu – nenäsuojaimet. Saumoissa on käytetty ultraäänistä lämpöhitsausta täydellisen vedenpitävyyden varmistamiseksi myös saumoissa. Leveät resorit hihoissa ovat erittäin mukavat ja mahdollistavat käsineiden saumattoman teippaamisen resorien päälle. Kiristettävä pääntie ja lanteen alueella oleva kaksinkertainen kiristysmekanismi mahdollistaa yhden koon käyttämisen erikokoisilla henkilöillä.

 

Materiaali: SMS non-woven 45G ( 3-kerrosrakenne)

  1. kerros: high density non-woven
  2. kerros: melt blown
  3. kerros: ihoystävällinen non-woven

Standardi: EN 13795-1:2019 Level 2

Vaatimuksenmukaisuus: FDA

Pakkauskoot: yksittäispakattu, 10kpl/pussi, 100kpl/laatikko

Laatikon mitat: 60*40*40cm G.W: 14.5KG

Cliffgrove on monipuolisesti palveleva, ympäristöystävällisten ja käyttäjäturvallisten tuotteiden maahantuontiin erikoistunut tukkuliike. Tuotamme asiakkaillemme turvallisia, tehokkaita ja testattuja ratkaisuja.