FFP-3 Hengityssuojaimet

FFP3 -tason hengityssuojaimet ovat korkeinta suojaustasoa ja suodattavat vähintään 99% ilman epäpuhtauksista. FFP3 -tason suojaimet suojaavat myrkyllisten, radioaktiivisten ja syöpää aiheuttavien hiukkasten, bakteerien, virusten ja homepölyn aiheuttamalta altistukselta. 

 

Hengityssuojain AIBANA FFP3 NR (Kertakäyttöinen)

AIBANA FFP3 hengityssuojain on varustettu uloshengitysventtiilillä. Uloshengitysventtiili ei vaikuta hengityssuojaimen suojaustasoon, vaan lisää sen käyttömukavuutta. Uloshengitysilmasta muodostuva kuuma ilma pääsee venttiilin kautta pakenemaan, jolloin hengityssuojain ei tunnu niin kuumalta tai kostealta. Myös uloshengitysvastus pienenee. 

4 -kerroksinen rakenne suodattaa tehokkaasti pölyt, pienemmät hiukkaset ja nestemäiset roiskeet. Venttiilillä ja sisäpuolella olevalla vaahtomuovikerroksella varustettu hengityssuojain on ihanteellinen käyttömukavuudeltaan. Venttiili poistaa kosteutta ja lämmintä ilmaa hengityssuojaimen sisältä. Vaahtomuovipehmuste asettuu tiiviisti kasvoja vasten, lisäten turvallisuutta ja tuntuu käytön aikana pehmeältä. 

Tuotemerkki: AIBANA

Malli: HBF311F

Koko: 19,5×13,5×6,2cm

Pakkauskoko: 5kpl/laatikko (15×13,5x15cm)

Standardit: EN149:2001+A1:2009, GB 2626-2019

Vaatimuksenmukaisuus: CE 2163

Käyttötarkoitus: Non-medical

Valmistaja: Putian Horssi Medical Devices Co., Ltd.

Cliffgrove on monipuolisesti palveleva, ympäristöystävällisten ja käyttäjäturvallisten tuotteiden maahantuontiin erikoistunut tukkuliike. Tuotamme asiakkaillemme turvallisia, tehokkaita ja testattuja ratkaisuja.